Velkommen til umelk!

Skal du lage mat uten melk for første gang – og lurer på hvor i all verden du skal starte? Eller trenger du litt inspirasjon eller noen tips til hvordan du enkelt kan lage melkefri mat? Kanskje vi i umelk kan hjelpe deg.

Et melkefritt kosthold kan by på noen utfordringer, både for den som ikke tåler melk og de rundt. Det er egentlig ikke vanskelig å lage melkefri mat, men i starten kan det virke litt overveldende for mange. Hvilke erstatningsprodukter finnes og fungerer best? Og siden det er melk i det utroligste – hvordan unngå å kjøpe matvarer med melk i?

Vi heter Torleif og Reidun og er et par som er glad i god mat og som koser oss med å lage mat sammen. På grunn av både melkeallergi og laktoseintoleranse i familien, har vi god erfaring med melkefri matlaging.

På umelk vil du finne våre aller beste oppskrifter – helt uten kumelk og melkeprodukter. Vi vil også dele våre erfaringer rundt melkeallergi, melkefrie erstatningsprodukter og hvordan leve melkefritt. Med det håper vi å kunne gjøre det litt enklere for deg som skal lage mat uten melk, enten det er til deg selv eller til andre. 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

… og meld deg på nyhetsbrevet her: