Cannelloni uten melk smaker nydelig med kjøtt- og spinatfyll og tomatsaus. Vi brukte Go'vegan Smøre i fyllet, som gir en god ostesmak.

Cannelloni uten melk lager du ved å først grovhakke løken og steke den på middels varme til den er gyllen. Finhakk hvitløken og stek den lett sammen med løken.
Bland de hakkede tomatene med løken og la tomatsausen småkoke mens du gjør klart resten.
Finn fram lasagneplatene, vi brukte fullkornpasta. Kok lasagneplatene i saltet vann i ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta lasagneplatene opp av kjelen og legg dem på stekeplaten.
Ha olje i en stekepanne og ha i spinaten. Varm opp spinaten mens du rører til den faller sammen. Ha den i ein bolle.
Stek kjøttdeigen. Bland kjøttdeigen med spinat og Go'vegan smøre. Smak til med provencekrydder, salt og pepper.
Fordel fyllet på pastaplatene og rull dem sammen. Ha litt olje i en ildfast form og legg de sammenrullede pastaplatene i formen.
Smak til tomatsausen med salt, pepper og litt sukker. Hell tomatsausen over pastaplatene. Strø gjerne litt melkefri "parmesan" over også, hvis du vil og har.
Stek cannelloniene ved 220 grader i ca 20 minutter. Server dem gjerne med en grønn salat og hjemmebakt fletteloff med melkefri margarin.
Nyt en deilig middag!
Ingredienser
Fremgangsmåte
Cannelloni uten melk lager du ved å først grovhakke løken og steke den på middels varme til den er gyllen. Finhakk hvitløken og stek den lett sammen med løken.
Bland de hakkede tomatene med løken og la tomatsausen småkoke mens du gjør klart resten.
Finn fram lasagneplatene, vi brukte fullkornpasta. Kok lasagneplatene i saltet vann i ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta lasagneplatene opp av kjelen og legg dem på stekeplaten.
Ha olje i en stekepanne og ha i spinaten. Varm opp spinaten mens du rører til den faller sammen. Ha den i ein bolle.
Stek kjøttdeigen. Bland kjøttdeigen med spinat og Go'vegan smøre. Smak til med provencekrydder, salt og pepper.
Fordel fyllet på pastaplatene og rull dem sammen. Ha litt olje i en ildfast form og legg de sammenrullede pastaplatene i formen.
Smak til tomatsausen med salt, pepper og litt sukker. Hell tomatsausen over pastaplatene. Strø gjerne litt melkefri "parmesan" over også, hvis du vil og har.
Stek cannelloniene ved 220 grader i ca 20 minutter. Server dem gjerne med en grønn salat og hjemmebakt fletteloff med melkefri margarin.
Nyt en deilig middag!