Oppskrifter

Pepperkaker uten melk og eggPepperkaker uten melk og egg er ikke vanskelig å lage. Disse melkefrie pepperkakene smaker nydelig og fikser julestemningen på et blunk!
Saftig brød uten melk – hjemmelaget melkefritt nistebrødIngen ting er så godt som ferskt hjemmelaget brød. Dette halvgrove brødet er saftig og mykt, perfekt for barn som ikke skal ha frø og klumper. Når du baker selv unngår du spor av melk og ekstra tilsatt gluten som ofte butikkbrødene inneholder.
Pestosnurrer uten melkPestosnurrer uten melk er perfekte å kose seg med på lørdagskvelden. Disse myke og saftige bollene med pesto i svingene vil gå ned på høykant.
Enkel laksepai uten melkLaksepai uten melk lager du enkelt med denne oppskriften. Vi har brukt ferdig paibunn til denne, men du kan selvsagt lage den fra bunnen om du heller vil.
Sjokolademousse uten melkSjokolademousse uten melk kan du servere til alle, og til alle anledninger. Dette blir en deilig melkefri sjokolademousse som smelter på tunga!
Minipavlova uten melkMinipavlova uten melk er supre å lage til et lite selskap. Denne oppskriften gir åtte melkefrie pavlovaer med pisket krem og vaniljekrem uten melk.
Oreokake i glass uten melkOreokake i glass uten melk er perfekt å servere til dessert i en anledning der det ikke kommer så mange. Unn deg litt melkefri oreokake!
Risengrynsgrøt uten melkRisengrynsgrøt uten melk er perfekt på lørdager, synes vi. Og selvsagt til jul! Her er våre tips til hvordan du lager melkefri risgrøt.
Pannekaker uten melkPannekaker uten melk smaker minst like godt som pannekaker med melk. Bruk den erstatningen for kumelk som du liker best når du lager melkefrie pannekaker.
Fletteloff uten melkFletteloff uten melk er enkelt å lage selv. Og så mye bedre enn den du kjøper ferdig! Denne loffen blir luftig og god og passer perfekt til fest.
Bananmuffins uten melk og eggBananmuffins uten melk og egg er perfekt å lage når du har et par overmodne bananer til overs og har lyst på noe godt litt kjapt. De blir så saftige!
Steamed bunsSteamed buns er en favoritt hos oss! De dampede kinesiske bollene blir supersaftige. Vi bruker dampovn, men de kan også dampes i kjele eller vanlig ovn.
Suksessterte uten melkSuksessterte uten melk er både melkefri og glutenfri og smaker fantastisk! I den gule kremen trenger du melkefrie alternativer til margarin og fløte.
Vafler uten melkVafler uten melk blir kjempegode når du lager dem med en melkeerstatning basert på havre, ris, soya eller mandler. Overrask noen med melkefrie vafler!
Melkefrie makroner med sjokolade og sitronMakroner uten melk som smaker deilig av sjokolade og sitron? Det kan du lage med denne oppskriften. Makroner som du kjøper ferdig er som regel med melk. Men melkeallergikere må jo også få nyte disse vidunderne!
Melkefrie cookies med sjokoladeCookies uten melk lager vi ofte her i huset. Disse er med sjokoladebiter og blir myke og saftige samtidig som de er litt sprø. Kjempegode!
Pizzaskruer uten melkPizza uten melk kan med fordel lages innbakt, som disse skruene. Her har vi brukt melkefri smøre-"ost" og grønn pesto i fyllet og det smaker helt nydelig.
Tangzhong-boller uten melkTangzhong-boller uten melk er faktisk de beste bollene vi har smakt! Med det japanske baketrikset holder disse melkefrie bollene seg saftige i flere dager.
Hjerteformede donuts uten melkDonuts uten melk med hjertefasong passer perfekt til en spesiell anledning - eller når man bare vil kose seg litt ekstra.
Eltefritt grytebrødEltefritt grytebrød er utrolig godt og så enkelt å lage. Denne oppskriften har vi brukt i mange år og brødet blir like bra hver gang.
Pekanpai uten melkPekanpai uten melk smaker fantastisk godt! Den er enkel å lage melkefri og genial å servere i et selskap der ikke alle tåler melk.
Karamellpudding uten melkKaramellpudding uten melk er en vinner når du skal servere melkefri dessert. Smaken av karamell er lett å like og karamellpudding er en deilig dessert uten melk eller melkeprodukter.