Oppskrifter

Pestosnurrer uten melkPestosnurrer uten melk er perfekte å kose seg med på lørdagskvelden. Disse myke og saftige bollene med pesto i svingene vil gå ned på høykant.
Enkel laksepai uten melkLaksepai uten melk lager du enkelt med denne oppskriften. Vi har brukt ferdig paibunn til denne, men du kan selvsagt lage den fra bunnen om du heller vil.
Sjokolademousse uten melkSjokolademousse uten melk kan du servere til alle, og til alle anledninger. Dette blir en deilig melkefri sjokolademousse som smelter på tunga!
Minipavlova uten melkMinipavlova uten melk er supre å lage til et lite selskap. Denne oppskriften gir fire melkefrie pavlovaer med pisket krem og vaniljekrem uten melk.
Oreokake i glass uten melkOreokake i glass uten melk er perfekt å servere til dessert i en anledning der det ikke kommer så mange. Unn deg litt melkefri oreokake!
Risengrynsgrøt uten melkRisengrynsgrøt uten melk kan du lage med det melkealternativet du liker og tåler. Dette må du passe på når du skal lage melkefri risgrøt.
Pannekaker uten melkPannekaker uten melk smaker minst like godt som pannekaker med melk. Bruk den erstatningen for kumelk som du liker best når du lager melkefrie pannekaker.
Fletteloff uten melkFletteloff uten melk er enkelt å lage selv. Og så mye bedre enn den du kjøper ferdig! Denne loffen blir luftig og god og passer perfekt til fest.
Bananmuffins uten melk og eggBananmuffins uten melk og egg er perfekt å lage når du har et par overmodne bananer til overs og har lyst på noe godt litt kjapt. De blir så saftige!
Steamed bunsSteamed buns er en favoritt hos oss! De dampede kinesiske bollene blir supersaftige. Vi bruker dampovn, men de kan også dampes i kjele eller vanlig ovn.
Suksessterte uten melkSuksessterte uten melk er både melkefri og glutenfri og smaker fantastisk! I den gule kremen trenger du melkefrie alternativer til margarin og fløte.
Vafler uten melkVafler uten melk blir kjempegode når du lager dem med en melkeerstatning basert på havre, ris, soya eller mandler. Overrask noen med melkefrie vafler!
Melkefrie makroner med sjokolade og sitronMakroner uten melk som smaker deilig av sjokolade og sitron? Det kan du lage med denne oppskriften. Makroner som du kjøper ferdig er som regel med melk. Men melkeallergikere må jo også få nyte disse vidunderne!
Melkefrie cookies med sjokoladeCookies uten melk lager vi ofte her i huset. Disse er med sjokoladebiter og blir myke og saftige samtidig som de er litt sprø. Kjempegode!
Pizzaskruer uten melkPizza uten melk kan med fordel lages innbakt, som disse skruene. Her har vi brukt melkefri smøre-"ost" og grønn pesto i fyllet og det smaker helt nydelig.
Tangzhong-boller uten melkTangzhong-boller uten melk er faktisk de beste bollene vi har smakt! Med det japanske baketrikset holder disse melkefrie bollene seg saftige i flere dager.
Hjerteformede donuts uten melkDonuts uten melk med hjertefasong passer perfekt til en spesiell anledning - eller når man bare vil kose seg litt ekstra.
Eltefritt grytebrødEltefritt grytebrød er utrolig godt og så enkelt å lage. Denne oppskriften har vi brukt i mange år og brødet blir like bra hver gang.
Pekanpai uten melkPekanpai uten melk smaker fantastisk godt! Den er enkel å lage melkefri og genial å servere i et selskap der ikke alle tåler melk.
Karamellpudding uten melkKaramellpudding uten melk er en vinner når du skal servere melkefri dessert. Smaken av karamell er lett å like og det går fint å lage en deilig karamellpudding uten melkeprodukter.