Nå er oppskriften på melkefrie makroner med sjokolade og sitron ute! Kanskje det kan være litt godt å tenke på en liten stund – i stedet for korona?

For veldig mange handler det nå om å holde seg innendørs i størst mulig grad. Kanskje for deg også? Det finnes heldigvis mye du kan finne på for å ikke gå på veggene. Lage god mat, spille spill, ta den opprydningen du aldri rakk, ringe venner og familie. Og så kan du jo for eksempel lære deg noe nytt, lese en bok eller ta et kurs.

Dersom du ikke har laget makroner før, så er kanskje dette helgen for å prøve? Makroner passer til enhver anledning og vi har ofte laget dem til bursdager. Men nå er kanskje også en anledning der vi trenger å koble av med noe ekstra godt? Her har du i hvert fall muligheten. Disse melkefrie makronene med sjokolade og sitron er kjempegode!

Du trenger bare fire ingredienser til selve makronene: mandelmel, melis, sukker og eggehvite. Til fyllet trenger du tre erstatninger til melk og melkeproduker: sjokolade, fløte og margarin, i tillegg til sitron og eventuelt en klype salt. Eventuelt finner du også mange gode oppskrifter til fyll på denne siden: 1001makron.

Gå til oppskriften her: Melkefrie makroner med sjokolade og sitron.

Makroner klare til servering
Melkefrie makroner