Melkefri dalgonakaffe smaker nydelig, særlig med sjokoladedrikk! Nå har vi også laget den populære iskaffen Dalgona og den ble godkjent. Perfekt å nyte på verandaen på en varm vårdag!
Vi testet den med ulike erstatninger til kumelk: risdrikk, soyadrikk, mandeldrikk og havredrikk. Og vi prøvde med alle de tre variantene av Oatly havredrikk, både den vanlige, iKaffe og varianten med sjokolade.
Alle ble veldig gode, men da vi smakte den med Oatly sjokoladedrikk, så ble ikke de andre variantene så interessante lengre… Melkefri dalgonakaffe med sjokoladedrikk havnet rett og slett i en klasse for seg selv!
Nedenfor finner du oppskriften på dalgonakaffe uten melk med sjokoladedrikk:
Dalgonakaffe uten melk må du prøve! Melkefri dalgona iskaffe smaker nydelig og aller best blir den med melkefri sjokoladedrikk.

Dalgonakaffe uten melk lager du raskt, og du trenger bare fem ingredienser. Ha først sukker og pulverkaffe i en bolle.
Tilsett kokende vann og rør godt så kaffepulveret løser seg opp.
Finn fram en håndmikser og pisk blandingen til en tykk krem. Det tar ca. fem minutter.
Ha isbiter i to glass og fyll glassene med Oatly melkefri sjokoladedrikk. Du kan også bruke andre alternativer til kumelk, den blir veldig god uansett.
Ha kremen på toppen av sjokoladedrikken. Bruk et sugerør elle en skje til å røre kremen litt inn i sjokoladedrikken før du nyter den.
Ingredienser
Fremgangsmåte
Dalgonakaffe uten melk lager du raskt, og du trenger bare fem ingredienser. Ha først sukker og pulverkaffe i en bolle.
Tilsett kokende vann og rør godt så kaffepulveret løser seg opp.
Finn fram en håndmikser og pisk blandingen til en tykk krem. Det tar ca. fem minutter.
Ha isbiter i to glass og fyll glassene med Oatly melkefri sjokoladedrikk. Du kan også bruke andre alternativer til kumelk, den blir veldig god uansett.
Ha kremen på toppen av sjokoladedrikken. Bruk et sugerør elle en skje til å røre kremen litt inn i sjokoladedrikken før du nyter den.