Bananmuffins uten melk er en perfekt måte å bruke opp overmodne bananer på. Denne versjonen er også uten egg.
Bananmuffins uten melk og egg er perfekt å lage når du har et par overmodne bananer til overs og har lyst på noe godt litt kjapt. De blir så saftige!

Bananmuffins uten melk og egg blir ekstra gode med overmodne bananer. En kjempelur måte å få brukt dem på!
I denne oppskriften har vi brukt kokos-"yoghurt" som erstatning for egg. Alle typer alternativer til yoghurt kan brukes. Hvis du tåler egg, kan du bruke 1 egg i stedet for 1 dl yoghurt.
Smelt den melkefrie margarinen og la den avkjøle. Mos bananene og rør sammen med sukker, vaniljesukker, salt, margarin og yoghurtalternativ. Sikt i hvetemel, bakepulver og natron og bland deigen forsiktig sammen. Sett papirformer utover på en stekeplate og ha deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer.
Vi brukte ganske små muffinsformer og fikk 20 stykker. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 minutter.
Avkjøl muffinsene og sikt over melis.
Server og nyt!
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bananmuffins uten melk og egg blir ekstra gode med overmodne bananer. En kjempelur måte å få brukt dem på!
I denne oppskriften har vi brukt kokos-"yoghurt" som erstatning for egg. Alle typer alternativer til yoghurt kan brukes. Hvis du tåler egg, kan du bruke 1 egg i stedet for 1 dl yoghurt.
Smelt den melkefrie margarinen og la den avkjøle. Mos bananene og rør sammen med sukker, vaniljesukker, salt, margarin og yoghurtalternativ. Sikt i hvetemel, bakepulver og natron og bland deigen forsiktig sammen. Sett papirformer utover på en stekeplate og ha deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer.
Vi brukte ganske små muffinsformer og fikk 20 stykker. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 minutter.
Avkjøl muffinsene og sikt over melis.
Server og nyt!